Дългоочакван комплекс от две внушителни сгради изникна непосредствено до западната

...
Дългоочакван комплекс от две внушителни сгради изникна непосредствено до западната
Коментари Харесай

The Ring Tower

Дългоочакван комплекс от две внушителни здания изникна директно до западната страна на Бизнес Парк Младост на повърхност от 9 декара. „ Малката постройка “ от комплекса, ситуирана на повърхност от 5050 м2, която е изцяло подготвена, е най-новият ултрамодерен клуб от веригата Pulse Fitness & Spa. Само на 30 метра от нея към този момент се извисява The Ring Tower - елегантна мултифункционална бизнес постройка с РЗП 14704м2 с 16 етажа офиси КЛАС А.

Строителните работи вървят с интензивни темпове, като постройката настоящо се построява над кота 30.60 и следва стегнат линеен график. До края на календарната година ще е приключен грубият градеж, като паралелно ще са стартирали довършителните работи. Обявеният пусков период е третата четвърт на 2020 година.


В The Ring Tower са планувани още грациозен ресторант с хелти-ориентирана кухня, кафетерия, банков салон, магазини и двуетажен под земята паркинг с потенциал 120 паркоместа за коли и колела.

Инвеститорската компания FLOR ROLF носи отзив за сигурност и надеждност, защото за последните 15 години има зад тила си осъществени над 20 обекта, с обща застроена повърхност 200 000кв.м - както в столицата, по този начин и във ваканционни курорти.

“Когато офисът ви се намира във внушителна, сигурна и респектираща с типа си постройка, вие неизбежно си гарантирате вярното първо усещане, a от време на време то се оказва решаващо за покупко-продажби и партньорства. В днешните сложни времена, е извънредно значимо, когато наемаш експерти, да им подсигуриш оптимално висок клас работни условия, с цел да бъдеш спокоен, че ще им е удобно и ще съжителствате дружно дълго” – разяснява Паскал Дойчев, притежател на инвеститорския холдинг, във връзка най-новия си план.

Той показа още, че The Ring Tower е естествено продължение на дългогодишния опит на фирмите му в построяването и менажирането на бизнес и апартхотел здания, морски, планински и спа хотели, логистични бази и несъмнено най-успешната у нас верига фитнес клубове Pulse Fitness&Spa, която също е негово дело както като инвестиция, по този начин и като строителство и мениджмънт.

Локацията.

The Ring Tower е разположена на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена непосредственост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за малко време по права линия води до летище София. Локацията също по този начин допуска елементарно напредване до центъра и до изходите на града.

В региона има разнообразни типове градски превоз, в това число спирка на метро на метри от постройката, а в непосредствена непосредственост са разположени всички най-големи в града вериги хипермаркети и „ биг бокс “ решения. Само на 2 минути разстояние са София Ринг Мол, Икеа и голям брой заведения за хранене.

Районът е един от най-бързо разрастващите се в София, както във връзка с бизнес, по този начин и в посока създаване на големи жилищни комплекси с няколко стотин къщи с всички улеснения на разстояние единствено няколко минути от The Ring Tower.


Класа. Стил. Престиж.

Внушителната 16 етажна постройка впечатлява със своята съвършено премерена композиция от строга класическа архитектура и съвременни детайли, ненатрапчиви и естетически издържани до най-финия подробност.

Екстериорът на The Ring Tower може да се опише в две думи - “Строга красота”. Специфичната архитектура на постройката носи отпратка към едни от най-емблематичните здания на бизнес мегаполиси като Ню Йорк, Токио и Дубай.

Енергийноефективна защитна фасада със селективни стъкла, дело на арх. Арнаудов от проектантска компания Integra, дава чувство за стабилност, която идва от вентилируемата обшивка с луксознa италианска мраморна керамика Laminam, световноизвестна със своите плочи с оптимално огромен растер.

Фасадата е проектирана със серията алуминиеви фасадни систем Reynaers, които са с допустимо най-хубавите индикатори за топлоизолация. Тяхното покритие разрешава на слънчевата сила да влезе в постройката, а когато минава през стъклопакета, доста понижава загубата на сила.

Интериорът на постройката, дело на PRO DESIGN INTERIORS, е решен в съвременен жанр, с най-голям клас настилки и първокласни орнаменти. Предвидено е елегантно предверие с рецепция в златно и оникс, 5 първокласни високоскоростни асансьора (с потенциал 13 индивида всеки), и сутерен с елегантно усвоено пространство, в което са разположени административни, търговски и развлекателни обекти.

Обичайните условия за величина на плочата и височина на таваните са спазени, а обратно на всеобщото строителство в столицата архитектите са се погрижили за обезпечаването на абсолютния най-много на светла повърхност посредством големи стъклени панели, които опасват цялата постройка.

“При планирането нa постройката събирахме хрумвания и реализации от най-известните сгради-кули от сходен вид по света. Всеки офис е планиран по този начин, че да дава чувство за оптимален шир и независимост, което витае в цялата постройка, поради внушителни панорамни гледки. Разпределенията и дизайните на офис площите са проектирани с концепция по едно и също време да са практични и да обезпечават оптимален комфорт” - изясни Дойчев.

Работа на върха.

“Работата в актуален мини-небостъргач е освен въпрос на класа, само че и на мироглед. Да прекарваш деня си с необхватен шир пред погледа е чувство, което малко на брой щастливци могат да си разрешат в гъсто обитаем, презастроен и динамичен град като София.” – разяснява Катя Лазова, основен проектант на PRO DESIGN INTERIORS.

На всеки етаж Тhe Ring Tower са ситуирани open space офис площи от най-голям клас, част от които към този момент са отдадени чартърен с дълготрайни контракти. Всеки етаж е плануван с алтернатива делене на пространството и алтернатива първокласни довършителни осъществявания до ключ, с голям брой разновидности за трансформации и преустройства заради добре замислените вариации на функционали разпределения.

Всички офиси ще бъдат построени със двоен под, окачени тавани, вградено LED офисно осветяване 500 Lux, заложена апаратура, изцяло структурно окабеляване 7-ма категория, осъществено в подови кутии, usp окабеляване, аварийно зареждане с дизел генератор и чилър система с освежаване на въздуха. Разположението им допуска съвършената офис светлина, заради естествената осветеност на пространствата.

The Ring Tower разполага със новаторска система за ръководство, надзор на достъпа, фибро-оптична мрежа, най-голям клас шумо- и топло изолираност. Всеки етаж е със независима климатизационна система, с цел да бъде съгласуван с потребностите и желанията на всеки наемател.


Грижа за индивида. Грижа за природата.

Съвременните технологии към този момент разрешават потреблението на правилата на природосъобразно планиране. При планирането на The Ring Tower са заложени енергоспестяващи материали и решения, които освен минимизират потреблението, само че и покачват енергийната успеваемост.

Отоплението е решено чрез климатици и електрически конвектори, а инсталациите са с опция за надграждане със смарт системи за ръководство на всички технологии.

В плана е включено и озеленяване както вътре в постройката, по този начин и във всички пространства към нея с вечнозелени растения, с цел да внесе прохлада в заобикалящата градска среда.

Една от най-атрактивните притегателни черти на мултифункционалния комплекс е съществуването на личен голям утра съвременен фитнес & спа комплекс от веригата Pulse Fitness&Spa, чиято постройка към този момент е изцяло приключена и обзаведена и следва да бъде публично открита през м.октомври 2019.

Не са за занемаряване екстрите като жива защита, денонощна рецепция, обезпечените голям брой лични охраняеми паркоместа и съседството с най-големия в София Бизнес Парк. Компанията вложител интензивно работи в посока развиване на целия комплекс в елементи, с цел да обогати настоящия план с оптимално доста зони и услуги за удобството на работещите в нея.

И въпреки всичко, най-голямата екстра на The Ring Tower си остава нейният отзив за неприкосновено успокоение. Няма по-приятно чувство от това да работиш покрай облаците, като пред погледа ти се разлива панорамна панорама към града и планината. Извисени над градската лудница, ще усещате успокоение при всеки изгрев и залез, който се отразява в големите френски прозорци на кабинета ви.

Целеви клиенти на The Ring Tower са огромните мултинационални компании в областта на ИТ услугите, фармацевтиката, мобилни оператори и медии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР