Дълголетието на кабинета Денков-Габриел зависи от бързите резултати, които ще

...
Дълголетието на кабинета Денков-Габриел зависи от бързите резултати, които ще
Коментари Харесай

Деница Сачева: ДПС никога не са били търсени за подкрепа на този кабинет

Дълголетието на кабинета " Денков-Габриел " зависи от бързите резултати, които ще бъдат показани на обществото. Колкото по-ясни и бързи са те, толкоз по-дълго ще живее кабинетът. Още по време на гласуването заявих, че това, че ще дадем гласа си за кабинета, не значи, че няма да се подлагаме на критика и ще липсва напрежение.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева в ефира на " България Он Еър ".

" Служебният кабинет на президента Радев продължи да ръководи прекомерно дълго и не се ограничи само в оперативното ръководство на страната. За секторите, за които им беше преференциално, споделяха, че са просто служебно държавно управление и не могат да вземат решение, до момента в който в други си разрешиха да показват тактики за години напред ", уточни Сачева.

По думите й това държавно управление не е тройна коалиция, тъй като то просто " дава време и никоя от участващите страни не е спечелила доверието на другата ":

" Движение за права и свободи в никакъв случай не са били търсени за поддръжка на този кабинет. Гласовете на господин Карадайъ и господин Пеевски не сме ги договаряли и очаквали. Те са знак на Движение за права и свободи, че вземат участие в конституционните промени. В никакъв случай няма да е планът на Движение за права и свободи, оферти има и от Демократична България, по разнообразни такива работят и наши адвокати. Това, към което има консенсус, е да се внесе общ текст, а не обособени ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР