Дългокраката брюнетка Ивайлa Бакалова е била една от първите посетители

...
Дългокраката брюнетка Ивайлa Бакалова е била една от първите посетители
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова посети любимия си мъж в затвора

Дългокраката брюнетка Ивайлa Бакалова е била една от първите гости в Софийския централен затвор, с цел да отиде на рандеву на обичания си мъж Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата.

Носителката на купата Мис България паркира мрачно синьо BMW седма серия до постройката на пандиза и с грациозна походка се насочи към залата, в която може да посети половинката си.

Около нея се беше събрала навалица мургави гости, които с цялостни чанти козунаци и великденски яйца чакаха своя ред, с цел да видят околните си, написа Блиц.

Денков бе задържан на границата след прибирането им от отмора в Италия. Според първичната информация Ивайла също е била арестувана, само че в следствие се оказа, че това не дава отговор на истината.

Според проверяващите Весо е апетитен за главатар на лихварската тайфа на Ивайло Георгиев - Пифа от столичния квартал " Люлин ", която от години тормози хората в региона.

Смята се, че Брадата дълго време е работел с пари на Васил Божков, като с тях отпускал заеми. Той беше свързван и с това, че е провел митингите против държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Освен това Денков е обвиняем дружно с Иво Масларов поради изнудването на Станка Марангозова, която беше убита през октомври м.г. Масларов е упрекнат като гарант на покушението, само че се търси от Интерпол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР