Дългогодишният вратар на Манчестър Сити и бивш английски национал Джо

...
Дългогодишният вратар на Манчестър Сити и бивш английски национал Джо
Коментари Харесай

Джо Харт спира с футбола

Дългогодишният вратар на Манчестър Сити и някогашен британски национал Джо Харт разгласи, че ще се пенсионира след края на този сезон.

Харт към този момент е на 36 години и сега има контракт със Селтик до края на сезона. Той е отказал да възобнови съглашението си и е уведомил управлението на клуба, че решението му е дефинитивно.

" Проведох диалози с клуба, с Брендън Роджърс, със Стиви Уудс. Ако разпространим известието, остава едно нещо по-малко, за което хората би трябвало да спекулират ", съобщи Харт.

Футболистът, който се причисли към Селтик през 2021 година, има 34 мача през този сезон, запазвайки 13 чисти мрежи. Харт завоюва две трофеи в Шотландия, както и Купата на Шотландия и две Купи на Шотландската лига.

Бившият британски национал изигра и 75 мача за родината си. А също по този начин взе участие на Световното състезание през 2014 година и на две Европейски шампионати.

Най-много мачове има за Манчестър Сити - 348, в които избави 137 пъти, а по-късно за Селтик - 138, с общо 59 " сухи " мрежи.
 Джо Харт засипа с похвали Димитър Митов
Джо Харт засипа с похвали Димитър Митов

Някогашният вратар на Манчестър Сити и Тотнъм е отправил позитивни думи към новоизлюпения български национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР