Дългогодишният журналист Наско Атанасов представи книгата си Моите учители в

...
Дългогодишният журналист Наско Атанасов представи книгата си Моите учители в
Коментари Харесай

Журналистът Наско Атанасов представи книгата си Моите учители

Дългогодишният публицист Наско Атанасов показа книгата си " Моите учители " в клуб " Перото " в НДК. 70 изявленията, взети от началото на новото столетие със международно известни учители по йога, аюрведа, дао, рейки, тибетска и китайска медицина. А нашата камера улови една изненада - вместо в Ню Йорк, тук бяха Ани - една от четирите дъщери на Наско Атанасов със брачна половинка си Калин - притежател на три награди " Еми " за операторско майсторство и продуценство. Самата Ани е продуцент в телевизия в Ню Йорк и снима филм за България.

Наско Атанасов е йога от 18-годишен. С ведическа астрология се занимава към този момент 20 години. Ученик е на огромния хималайски гуру Свами дев Мурти. И не на последно място е татко на известната ни журналистка Евгения Атанасова от Българска национална телевизия.

" Моите учители " е първа по рода си книга у нас. Събира в едно духовни прозрения за земния човек и Големия свят на представители на разнообразни учения и школи. За да реализира в напрегнатото си всекидневия актуалният човек естетика със себе си и с природата, като част от нея.

Ценното в книгата на Наско Атанасов е, че той показва и неповторими познания и препоръки за съответни техники. Ще се докоснете до дълбоката мъдрост на Свами Дев Мурти - огромен другар на България, Шибендо Лахири, Шри Шри Рави Шанкар - фондацията му " Изкуството да живееш " е добре позната у нас, Норбеков, българският аюрведа доктор доктор Антоанета Заркова, Гал Сасон и други.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР