Дългогодишният бивш президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес посочи един

...
Дългогодишният бивш президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес посочи един
Коментари Харесай

Ули Хьонес посочи значим недостатък на Байерн

Дългогодишният някогашен президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес уточни един от сериозните дефекти съгласно него в сегашния отбор на баварците.

“Сигурно е, че на тима му липсва характерен №9. Решението да пуснем Роберт Левандовски да си тръгне беше мъчно, тъй като по този начин поехме риска, че няма да разчитаме на избран вид голове като този на Антони Модест в събота. Мисля, че би трябвало да помислим върху този въпрос най-малко за близкото бъдеще ”, съобщи Хьонес пред BR24.

Той засяга по какъв начин Модест, който е централен нападател вид таран по сходство на Лева, се появи като промяна за Борусия (Дортмунд) в миналото дерби и донесе равенството (2:2) в последните секунди, възползвайки се от своята мощна физика. Този сезон “червените ” работят без подобен състезател в офанзива, разчитайки на повече придвижване на останалите.

“Сега треньорът Юлиан Нагелсман и момчетата би трябвало да се оправят по друг метод. През лятото нямаше пари за подобен нападател, а е нужно подобен футболист да бъде селекциониран деликатно ”, счита Хьонес.

Той подлага на критика състава за това, че разреши на Борусия да изравни от 0:2. “Това не е в жанр “Байерн ”. Когато си повел с два гола, би трябвало да спечелиш. Изиграхме отлични 70 минути, а в последните 20 не се възползвахме от възможностите си и противникът ни наказа. Не би трябвало и да подценяваме обстоятелството, че играхме пред 80 000 фенове против евентуално втория най-силен отбор в Германия ”, приключи Хьонес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР