Дългогодишни служители на Гробищни паркове не бяха допуснати до пресконференция

...
Дългогодишни служители на Гробищни паркове не бяха допуснати до пресконференция
Коментари Харесай

Уволнени служители на ОП Гробищни паркове със скандални разкрития за новото ръководство

Дългогодишни чиновници на " Гробищни паркове " не бяха позволени до конференция на вр.и.д. шеф на парка в Столична община! 

Пред постройката на СОС уволнените чиновници споделиха, че сегашният шеф Румен Димитров е уволнил някои от тях с измислени претекстове, другите без такива.

 

Баща със седемнадесет годишен стаж е уволнен дружно със синовете си, тъй като са набедени, че са взели участие в клип, на който се вижда по какъв начин гробари се гаврят с умрял човек, бутайки го със мощ, с цел да " влезе " в гробното си място. Уволнените не са взели участие в това действие, а са други, които са близки до шефа и несъмнено не са уволнени. 

Бившият шеф на Оперативна програма " Гробищни паркове " Яна Паскалева съобщи, че обвиняванията на Румен Димитров не са съответни, тъй като гробно място не се дава, то се заплаща и единственият вид за преотстъпване е посредством нотариус. Паскалева сподели фрагменти от 23 против 24 февруари през нощта, на които се вижда, че е имало външни коли за предприятието на територията на парка - цяла нощ са ровили в сървъра на Оперативна програма " Гробищни паркове ". 

Уволнено техническо лице на гробищните паркове към Малашевци показа, че е трябвало да напусне, тъй като е бил под напън за финансово отчитане към съветника на шефа Румен Димитров.

Също по този начин помоли да бъдат тествани досиетата на всички нови лица, тъй като са престъпно проявени, включително и новият контрольор в Малашевци. 

Жена, която е трябвало да излезе болничен поради детенцето й, Румен Димитров - вр.и. д. началник на гробищните паркове, е обяснил, че няма потребност да взима болничен, защото в петък няма да работи в предприятието. Нямало никаква последователност сред нея и идващият човек, а това е документална работа, съобщи уволнената секретарка на Оперативна програма " Гробищни паркове ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР