Дългогодишен тормоз, нямаха и секунда спокойствие. С години заплахи и

...
Дългогодишен тормоз, нямаха и секунда спокойствие. С години заплахи и
Коментари Харесай

Лелята на убития психолог Иван с разказ от първо лице за тормоза от убиеца през годините

Дългогодишен тормоз, нямаха и секунда успокоение. С години закани и побои. Това съобщи пред БТВ Снежана Томова, вуйна на убития Иван Владимиров. 

Преди няколко дни отново подадоха сигнал. Беше ѝ тъпкал прането с крайници. Аз се прибирам и Славка влиза с едно одеяло цялото намачкано на земята. Това се случи един ден преди да бъде погубен, казва още роднината на жертвата. 



Снежана Томова, вуйна на убития Иван Владимиров

По думите им против 52-годишния мъж има голям брой сигнали, само че не е обърнато съществено внимание на казуса. Преди към 16 години различен мъж, който към този момент не живее в кооперацията също има конфликт с някогашния служител на реда. 

„ Разправия сред мен и същия психологично болен или не знам какъв човек. С изваден револвер се разправяхме тук. Ако ме беше умъртвил тогава, в този момент Нав щеше да е жив. Веднага отидох и подадох тъжба в полицията. Беше ми чупил и колата, само че по-важното беше, че извади револвер. Полицията безусловно нищо не направи. Ходих повторно да ревизирам какво става при кварталния и той ми сподели „ Говорил съм с него, респектирал съм го “, разказва Добри Божилов.

При последното си присъединяване по bTV в предаването „ Преди обед “ психологът приказва точно за съседските връзки и споделя за свадите със същия мъж, който в този момент е арестуван за убийството му. 

„ Когато той говореше в студиото за това, че предния ден още веднъж е имало случай със същия човек, аз бях там. Бяхме в тях. Говорихме си безусловно обикновено. Не сме вдигали звук. В същия миг той пристигна, заля му вратата. Преди това го беше заплашвал, че ще го простреля. Викнахме полиция. Обяснихме, че е заплашвал съвсем целия блок. Иван беше споделил на служителите на реда, че е въпрос на време да го простреля “, споделя Димитър Цветков, комшия и непосредствен на Иван Владимиров.



По думите му и тогава не е имало съответна реакция от полицията.

Хората споделят и за други случаи на тормоз от 52-годишния някогашен служител на реда. По думите им той е пребил домоуправителя на блока и е заплашвал бармана на заведение в квартала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР