Дълго време то е било пренебрегвано и подминавано като обикновен

...
Дълго време то е било пренебрегвано и подминавано като обикновен
Коментари Харесай

Буренът Чудо На 21-Ви Век! Билка, Която Цери Гъбички, Цистит И Очни Заболявания С Едно Щракване На Пръстите

Дълго време то е било подценявано и подминавано като елементарен плевел.

Реално обаче живовлякът е една от супер билките, които наложително е належащо да имаме на една ръка разстояние постоянно при потребност.

С помощта на естественото средство се организира удивително лекуване на диабет, цистит, разширени вени, диспепсия, астма, бронхит, кашлица, гастрит и язва на стомаха. Билката се оправя с очни проблеми, гъбички по ноктите, колит, циреи и проблеми с простатата.

Толкова доста заболявания, които могат да останат в предишното, в случай че намерите живовляк и го употребявате по този начин както билкарите насочват. Бъдете прецизни, упорити и настоятелни, с цел да се радвате на здраво здраве след няколко месеца.

С живовляк всичко е по-лесно – предписания, които в действителност оказват помощ

При очни заболявания: подготвя се свеж сок от билката, който се ползва само външно. Той облекчава болки и сърбеж при очни заболявания. Друга лесна процедура, която бихте могли да извършите, е да наложите върху очите си лист от потребното растение.

При инфектиране на венците: тази рецепта е действена при пародонтит, пародонтоза и гингивит. Прави се гаргара с запарка от билката живовляк. Тя оказва положително влияние при изброените болести на венците, изразяващи се във инфектиране и кървене.

За нула време благодарение на отварата кървенето на венците ще спре. Към лечебната запарка може да добавите и една щипка сода, с цел да окаже по-силен дезинфекционен резултат.

При цистит: болестта поражда сериозен дискомфорт, по тази причина би трябвало да се лекува бързо. За да си помогнете без медикаменти, може да опитате с запарка от живовляк. Приемайте я до отшумяване на признаците на цистит.

При гъбички по краката: употребяват се прясно счукани листа от мощно настоящата билка. Те се постановат непосредствено върху засегнатите сектори с гъбички.

Процедурата се прави всяка вечер в продължение на 10 дни. Тази рецепта е идеална освен за премахване на гъбички на краката, само че и в региона на слабините.

При мързеливи вътрешности: фамозната билка има изумителен резултат при мързеливи вътрешности. Сокът подтиква чревната активност. Лечението в този случай е действено при поява на газове и запек.

Употребяват се и семената от живовляк, само че смлени във тип на брашно, написа " За дамата ". За оптимален резултат се взимат 30 минути преди хранене. За дневна доза са избрани 4 грама, които се разпределят на няколко обособени приема от по един грам.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР