Дълго време се говореше, че Ferrari ще закъснее с пускането

...
Дълго време се говореше, че Ferrari ще закъснее с пускането
Коментари Харесай

Първият хибрид на Ferrari е най-бързият автомобил на марката досега

Дълго време се говореше, че Ferrari ще закъснее с стартирането на електромобил, само че тази седмица стана ясно, че италианският производител към този момент е подготвен с първия си хибриден модел.

Той се споделя SF90 Stradale и се твърди, че е по-бърз от LaFerrari.
 Снимка 426217

Въпреки че последният разполага с оптималната скорост от 350 км/ч, а Stradale - с 340 км/ч, хибридният автомобил е екипиран с последно потомство трансмисия и окачване, които му разрешават да изпреварва LaFerrari в тестови надпревари.

SF90 Sradale е оборудван с 4-литров V8 мотор със 769 коня и с три електрически мотора - композиция, която разрешава ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.5 секунди.
 Снимка 426216

В напълно електрически режим колата може да измине едвам 25 километра, само че концепцията е той да се употребява единствено при тапи. При подобен случай типичният за Ferrari плач на мотора тотално отсъства.

Колата печели от цялостен куп датчици, като даже има подобен, който известява водача при отклоняване на погледа му от пътя.
 Снимка 426215

Говори се, че SF90 Stradale надалеч няма да е в лимитирана серия и най-вероятно ще се трансформира в един от главните бъдещи модели на италианската марка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР