Дълго време обмислях дали да напусна ИТН и парламента. Още

...
Дълго време обмислях дали да напусна ИТН и парламента. Още
Коментари Харесай

Василева: Уморих се

Дълго време обмислях дали да напусна Има Такъв Народ и Народното събрание. Още преди Слави Трифонов да разгласи, че се изтегля от държавното управление, само че окончателното решение го взех по-късно. Не съм крила желанията си от парламентарната група, тъй че сътрудниците ми бяха в течение на нещата. 

Това разяснява пред бТВ Виктория Василева. 

Не споделих довиждане на сътрудниците, а на илюзиите. От през вчерашния ден приказвам за тези илюзии. Но ще кажа, че за своите илюзии не упреквам никого. Човек самичък си ги твори и самичък е виновен за тях. Моите илюзии започнаха да се образуват, когато започнах да одобрявам мечтаното за действително. И когато пристигна миг, в който даже на себе си  не можех да отговоря каква е посоката, какъв е пътя, какво върша, тогава взех решение, че е време да си потегли. Много неща не се случиха, от това, което желаех. Искам обаче да подчертая, че в разрушаването на тези илюзии не вземат участие хората от Има Такъв Народ. Но всичко, което се случваше в Народно събрание през цялото време стартира да ме обърква за това каква е посоката и пътя, разяснява тя.

Не знам за какво напускането на парламент провокира толкоз интерес. И си го изяснявам с това, че може би това не се случва толкоз постоянно, разяснява тя. 

Това, което надви беше умората. Когато работиш в толкоз напрегната среда, всяко едно решение, което би трябвало да вземеш, изисква голямо изпитание. Много по-лесно е да наложиш със мощ обещано решение, в сравнение с непрекъснато да търсиш консенсус с сътрудниците, добави тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР