Дългите полети обикновено са безпроблемни и донякъде скучни. Но за

...
Дългите полети обикновено са безпроблемни и донякъде скучни. Но за
Коментари Харесай

Да се родиш на 9000 метра: Историята на една майка, която даде живот по време на полет

Дългите полети нормално са безпроблемни и ненапълно скучни. Но за този полет на United Airlines, който прелетя неотдавна от Вашингтон до Гана не може да се каже същото. Не всеки ден жена ражда по време на 11-часов полет на 9100 метра във въздуха, само че тъкмо това се случи.

Въпросната жена стана майка на крепко момченце, което се роди сполучливо във въздуха, с помощта на помощта и професионализма на екипажа на самолета, както и на доктор от Гана, който също пътувал към Щатите.
Журналистката Нанси Адобеа Анане беше на борда на полета, до момента в който обстановката се разпростира, и показа видео на майката и нейното " прелестно момченце " на страницата си във Facebook.

" Бебето, което трябваше да се роди в края на февруари, реши да дойде на над 9100 метра над морското равнище ", написа тя в обявата си.
Анане споделя пред ЕнБиСи Нюз, че лекарят е практикувал в Съединени американски щати и непринудено се е отзовал да помогне с раждането, откакто водачът е призовал всеки медицински личен състав на борда да помогне. С помощ при раждането се включва и стюардеса, която е някогашна здравна сестра.

И към 3:40 сутринта ET на 30 януари, " прелестно момченце беше родено 2 часа преди кацането ", написа Анане.



" Нашият екипаж беше необикновен – действаха бързо, помогнаха на медицинските експерти на борда и подсигуряваха, че всички са в сигурност по време на полета ", споделя представител на United Airlines в изказване. " А ние бяхме изключително разчувствани да забележим по какъв начин самолетът каца с един спомагателен, изключително хубав клиент на борда ", споделя представителят.

Свидетели сме и на други сходни обстановки. Миналата година родилка не съумя да стигне до полета си, а вместо това роди на летището. Първоначално майката трябваше да се качи на свързващ полет до Хондурас, само че имаше...закъснение, по този начин да се каже. Тя роди момиченце тъкмо в тоалетната покрай нейният гейт на интернационалното летище в Маями.
Най-добрата част от тази съответна история (освен че майката и бебето са живи и здраве) е името на бебето. В чест на летището, където пое първите си вдишвания, мама кръсти дребното си момиченце Миа.

Все още няма информация дали бебето, родено в самолета, ще има име като " Юнайтед " или " Mile High ", само че и майката, и бебето се оправят добре, откакто парамедиците ги чакаха, когато самолетът кацна в Дълес. И двамата са получили незабавна здравна помощ и се усещат добре.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР