Дълги вечерни рокли облякоха за събитието двете водещи на събитието

...
Дълги вечерни рокли облякоха за събитието двете водещи на събитието
Коментари Харесай

Кой бе най-елегантен на партито на bTV?

Дълги вечерни рокли облякоха за събитието двете водещи на събитието Виктория Готева, която от това лято към този момент води и централната емисия вести и най-популярната синоптичка Натали Трифонова. Готева бе в компанията на своя екранен сътрудник Ивайло Везенков, до момента в който Цветанка Ризова пристигна сама. Не се появи и Александър Кадиев, само че другата водеща на „ Преди обед “ Деси Стоянова компенсираше отсъствието му с голяма усмивка и грациозен костюм с панталон, видя Woman.bg.
Снимка:Булфото

Реклама
Всъщност отсъствието на сина на Катето Евро бе по сюжет, тъй като той бе записал авансово видео, в което се ожали, че не той, а Николаос Цитиридис и Иво Аръков бяха съществени водещи на светската вечер. Водещият на утринния блок Златимир Йочев беше без брачната половинка си, която скоро ще го подари с второ дете, по тази причина правеше компания на Мария Цънцарова. Продуцентът Иван Христов пристигна с жена си Ирина и децата, само че съдружникът му Андрей пропусна празненството, тъй като е на отмора с майката на своето дете Емануела Толева. В класическото черно и бяло се бяха барнали Петя Дикова, лекар Неделя Щонова и водещите на „ Търси се “ Меги и Нели.
Реклама
На събитието участваха и доста публични представители на bTV, лица на медията, сътрудници, бизнес клиенти, публицисти и доста посетители. Специално послание към гостите направиха господин Любош Йетмар, Директор съдебномедицинска експертиза България и Десислава Проева – Директор Продажби в bTV Media Group. За положителното въодушевление на всички специфичен поздрав-изпълнение от сцената направиха част от финалистите от осмия сезон на „ Гласът на България “ - Рая Димитрова, Борис Христов и Георги Костадинов и последната носителка на купата - Петя Панева.

Един от треньорите в „ Гласът на България “ – DARA зареди с силата си гостите с осъществяване на едни от най-големите си шлагери. Певицата на драго сърце показва новата си фигура в тясна къса рокля и се раздаде на сцената с доста танци. За край на сцената се качиха „ Обичайните обвинени “ водени от Стефан Вълдобрев, а на китарата бе Иван Лечев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР