Дълги опашки от автомобили пред бензиностанциите в областния център на

...
Дълги опашки от автомобили пред бензиностанциите в областния център на
Коментари Харесай

Шоково поскъпване на градския транспорт в Благоевград!

Дълги опашки от коли пред бензиностанциите в регионалния център на Пиринско.

С 50% повече ще плащаме за билети за градския превоз в Благоевград, считано от 7 март, научи struma.com. Така билетът от 0. 80лв. към този момент ще коства 1. 20 лева, а до драстичнотоувеличение се стигна откакто цените на всички типове горива внезапно скочиха през днешния ден.

Свидетели сме на на невъобразим от години скок на горивата поради войната в Украйна и растежа на цената на международния пазар.

Това от своя страна ще докара до тежки последствия, които ще се отразят пагубно на покупателната дарба и метода на живот на хората. Експерти предвиждат повишаване на безусловно всички типове артикули и услуги, само че не могат да плануват до какви равнища ще стигне то. Всичко зависи от развиването на военните дейности сред Русия и Украйна. Едно е несъмнено - българинът ще обеднее още повече.

Припомняме, че през днешния ден благоевградчани изпаднаха в потрес, откакто на всички бензиностанции в регионалния град цените на горивата скочиха до небето. Част от клиентите на бензиностанциите през днешния ден пълниха резервоарите си до горе, предвиждайки още по-голямо повишаване, а други зареждаха за минимални суми, с вярата, че повишаването е краткотрайно и в най-скоро време цените ще тръгнат надолу. Днес дълги опашки се извиха пред бензиностанциите,до късно вечерта опашките не намаляваха, хората се презапасяваха в очакване на нов ценови скок. Коментарите по опашките бяха,че бензинът ще стигне 5 лв..

П. Пенева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР