Дълги аплодисменти от публиката получиха Емил Марков и Керана на

...
Дълги аплодисменти от публиката получиха Емил Марков и Керана на
Коментари Харесай

Публиката аплодира дълго Емил Марков и Керана на премиерата на „Всяка първа сряда“

Дълги овации от публиката получиха Емил Марков и Керана на премиерата на пиесата „ Всяка първа сряда ", която беше в неделя вечерта в „ Theatro оттук канала ". Неочакваният тандем на театралната сцена се оказа предстоящо добра композиция в спектакъла на драматурга Щефан Фьогел.

Във „ Всяка първа сряда " Керана пресъздава облика на красиво, само че рисково момиче, а Емил Марков - на непокътнат, само че попрезрял мъж. Двамата подписват договорка - той ѝ заплаща, а тя му дава тялото си. Слагат всичко на масата - пари, секс, страхове, фантазии. Без скрупули и без оправдания. Никой обаче не е подготвен за това, което ще се случи.

Следват невъздържани реакции, взаимни провокации, непредвидими последици. Неусетно двамата стигат оттатък визиите за морално и аморално, вярно и неверно. Всичко това поради необяснимото предпочитание да се допрян същински. Превръщат се в „ естествени хора за естествен секс ".

„ Всяка първа сряда " е и дебютът в театъра на неукротимата Керана, която познаваме добре от музикалната сцена. Емил Марков ѝ предлага ролята, откакто е впечатлен от нейните пристрастеност, отдаденост и харизма, когато е с групата си „ Керана и Космонавтите ". Тя, от своя страна, приема незабавно, защото доста харесва текста на Фьогел и интерпретацията на Марков. Пъзелът сред двамата се подрежда доста бързо, тъй като, сходно на героите от пиесата, са напълно разнообразни хора от разнообразни генерации, които мъчно можем да си представим, че биха могли да имат нещо общо.

Във „ Всяка първа сряда " виждаме работата на художника Ванина Цандева и слушаме музиката на „ Керана и Космонавтите ".

Австрийският драматург Щефан Фьогел е един от най-поставяните създатели на българската театрална сцена. Негови пиеси са „ Булчинската рокля ", „ Влюбена, сгодена, изчезнала ", „ Алонсо ", „ Басейнът ", Bella Donna и други
Емил Марков още веднъж поема режисурата на театър, в който и взе участие. В „ Съседите от горната страна " (автор Сеск Гай) той съчетава сполучливо двете креативен функции. Пиесата, чийто актьорски състав допълват Лилия Маравиля, Силвия Петкова и Иван Бърнев, е едно от театралните събития, за които билетите свършват бързо.

Следващата дата, на която ще се играе „ Всяка първа среда " е 22 април - още веднъж в „ Theatro оттук канала " в София. Следват министър председатели във Варна на 27 април и в Бургас на 31 май.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР