Дългата бяла рокля с дълъг шлейф и форма на многоетажна

...
Дългата бяла рокля с дълъг шлейф и форма на многоетажна
Коментари Харесай

Кецовете на булката-беглец

Дългата бяла рокля с дълъг шлейф и форма на многоетажна сметанова торта от дълго време е в графата с не просто незадължителни, а наложителни за отбягване акценти от визията в огромния ден .

Белите обувки на висок ток също постоянно наподобяват много ретро и не се вписват от цялостната визия на бъдещата младоженка за това по какъв начин желае да наподобява в сватбения албум.

 Снимка 338625

Младоженка, крачеща самоуверено (или пък по-неуверено) към олтара по гуменки , към този момент не е изключение, предизвикващо неразбиране. Все повече дами залагат на особеното и комфортното. А модата от ден на ден се вслушва в техните стремежи и желания.

Така към този момент е на разположение специфична сбирка от бели, булчински кецове. Те са плод на колаборацията сред марките Keds и Kate Spade New York. Чифтове има за всеки усет и са в синхрон с настоящите трендове при булчинските рокли - брокат, искра, перли, дантела и флорални претекстове .

 Снимка 338626

Бели, комфортни, съвременни - идеални за актуалната младоженка, която не робува на старомодни правила и хорското мнение. В задната си страна кецовете преднамерено са със синьо рекламно лого, с цел да покриват две от наложителната неща за една булка - нещо ново и нещо синьо .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР