„Дългът преди всичко”. Това си казали двама влюбени, когато отменили

...
„Дългът преди всичко”. Това си казали двама влюбени, когато отменили
Коментари Харесай

Двойка сключи брак по време на урагана "Ирма"

„ Дългът преди всичко”. Това си споделили двама влюбени, когато отменили сватбата си, с цел да вземат участие в избавителните интервенции по време на урагана " Ирма " във Флорида.

Бялата рокля и сватбения костюм били сменени от военни униформи, а сватбената торта - с бонбони от супермаркета. Букетът бил скърпен.

@FLGuard Airmen wed during #HurricaneIrma prior to rescue operations https://t.co/D7P15zD9jM pic.twitter.com/cUc92jciZi
— FloridaNationalGuard (@FLGuard) September 11, 2017
24-годишната Лоурън Дърам и 26-годишният Майкъл Дейвис са част от 125-и военновъздушен медицински отряд към националната армия. Тя възнамерявали женитба на плажа идната седмица.

Но вместо това те си споделили заветното " Да " в хангар, цялостен със избавителни лодки, и пред очите на техните сътрудници и непознати доброволци.

Когато новините за вихър " Ирма " достигнали до тях, двамата отменили сватбата си и се втурнали да оказват помощ на бедстващите, защото дългът им на медици е по-голям от сватбеното празненство, споделят младоженците.

" Включихме се като доброволци, с цел да подкрепим Флорида. Двамата искахме да помогнем при урагана " Ирма " и да дадем някакво утешение на хората ", сподели младоженката Лоурън Дърам.

Двамата считат да проведат публична гала с родственици и близки другари след края на избавителните дейности във Флорида. За да не се сърдят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР