Дълга вана с мехурчета, успокояваща маска за лице, кристална лечебна

...
Дълга вана с мехурчета, успокояваща маска за лице, кристална лечебна
Коментари Харесай

Как зодиакалните знаци трябва да се грижат за себе си

Дълга вана с мехурчета, успокояваща маска за лице, кристална лечебна сесия: какъвто и да е ритуалът, грижата за себе си е едно от най-важните неща, които можете да извършите за вашето здраве.
Ето по какъв начин да се грижите за себе си дейно съгласно вашия астрологичен знак.
Овен
Дори най-хубавите от нас от време на време се нуждаят от диалог. Ето за какво всяка заран би трябвало да имате навика да се гледате в огледалото и да споделяте своите планове за деня. Можете да изберете цел, която желаете да постигнете.
Телец
Време е да се поглезите. Подарете си спа процедури или експериментирайте с грима. Това разрешава да оцените своята вътрешна и външна хубост. Да изглеждаш добре за себе си е форма на боготворене.
Близнаци
За да избегнете една от най-негативните черти на Близнаци, склонността да клюкарствате, би трябвало да вземете сантиментален разказ, страховит политически трилър или стихосбирка и се забавлявайте. Ще бъдете толкоз погълнати от четенето, че ще желаете да се пазите от всевъзможни комплицирани драми.
Рак
Една лечебна вана ще ви помогне да се откъснете от проблемите си. Идеалното време за тази вана е при пълнолуние. Това ще ви разреши да подобрите лунните си трептения и да бъдете в мир с Вселената.
Лъв
Като най-креативният от зодиаците, артистично начинание ще бъде най-хубавата форма на грижа за вас. Опитайте с направа на бижута, керамика, изобразяване, колаж или очертаване на натюрморти. Чрез изкуството можете да извадите всичките си разочарования и досади, да освободите страстите и напрежението си.
Дева
Отървете се от безпокойството. Време е да приказваш... или да замълчиш. Пеенето на обичаната ви ария ще отвори гърлената ви чакра, което ще ви разреши да кажете своята истина. Това ще ви помогне да намалите напрежението.
Везни
Обичате положителния живот, само че от време на време приемате странните ежедневни моменти като даденост. Понякога да извършите равносметка на живота си е всичко, от което се нуждаете, с цел да издигнете душeвността си, да увеличите позитивността и да засилите фантазиите си.
Скорпион
Като извънредно подсъзнателен и сензитивен знак, вие постоянно пренасяте силата на другите. Единственият метод да се преборите с това е да прочистите заобикалящата ви среда с култивиран чай или други билки (маточина, розмарин, тамян и смирна). Това ще прогони отрицателните трептения в дома и във вашето пространство.
Стрелец
Носите доста стрес в бедрата (Стрелец ръководи бедрата, седалището и бедрата), заради което ще би трябвало да разхлабите това застояло напрежение, като танцувате.
Козирог
Вие сте работлив, което значи, че в никакъв случай не си почивате. Въпросът е, че постоянно се нуждаете от повече време, с цел да наваксате съня, живота и приятелите си, без описът ви със задания да тежи на раменете ви. Оставете си почивен ден от работа.
Водолей
Вдъхнете малко нов живот във вашия свят с малко йога. Прекарването на време за разпъване на мускулите върху постеля може да бъде от изгода за мозъка, сърцето, тялото и духа ви.
Риби
Започнете вечерен обред, с цел да се подготвите за добър нощен сън. Първо, поставете аметистов кристал до леглото си, с цел да отклоните неприятните сънища, по-късно поставете малко лавандула в калъфката си, с цел да създадете успокоителен мирис.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР