Далеч от камерите в Народното събрание, Искрен Митев и Радостин

...
Далеч от камерите в Народното събрание, Искрен Митев и Радостин
Коментари Харесай

Митев за боя: Радостин Василев ми посегна два пъти

Далеч от камерите в Народното събрание, Искрен Митев и Радостин Василев се сбиха. Според депутата от Има Такъв Народ Василев му протегнал ръка два пъти.

„ Радостин Василев ми посегна два пъти, само че не съумя да ме удари, квесторите и сътрудника Настимир Ананиев го стопираха, описа Митев за багра в Народно събрание.

Ро-рано през днешния ден стана ясно, че е имало спор в пленарната зала сред него и някогашния състезателен министър, който напусна групата на ПП-ДБ.  Василев се ядосал, че не му дали думата да зададе втори въпрос към премиера Николай Денков, а до момента в който той се разправял с ръководителя на Народно събрание Росен Желязков.

Последвала замяна на реплики и с Митев, който го нарекъл „ изменник “

След това Василев и Митев се разминали на входа на пленарната зала зад тила на служителката, която следи електронната система, която регистрира гласуването.

„ Блъсна ме на влизане в залата с рамо, след което ми посегна, ръката му стигна съвсем до мен, само че не ме удари “, изясни Митев.

Той добави, че има двама очевидци, а казусът е отправен до управлението на Народното събрание.

Версията на Радостин Василев обаче е друга

„ На път за тоалетната господин Митев ме удари с рамо и се наложи да му разроша леко перчема. Леко, като платно на корабна мачта, го развяхме перчема. Ако е удрян и обичай, нямаше да дава изявленията “, завяи той.

На въпрос на SafeNews по какъв начин пояснява тези дейности от страна на Митев, Василев сподели, че той просто има душевен проблеми.

„ Трябва да си го изкара на някого. Вчера той наскърбяваше през целия ден депутатите от Възраждане “, добави още той.

Източник: 24 часа

Още вести четете в категорията България 

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР