Далеч от дядо си живеят внуците на Иван Костов. Наследниците

...
Далеч от дядо си живеят внуците на Иван Костов. Наследниците
Коментари Харесай

Няма пълно щастие: Вижте мъката на Иван Костов!

 Далеч от дядо си живеят внуците на Иван Костов. Наследниците на огромната му щерка Мина от деца порастват на хиляди километри от България, във финландското градче Тампере.

Бившият министър председател е лишен от опцията да участва на множеството от празниците на внуците си, а преди дни по-големият от тях навършил пълноправие. Костов не почел тържеството по-случай 18-годишния рожден ден на внука си персонално, защото сега пътуванията в чужбина са лимитирани и рискови.

Младежът носи името на своя дядо и скоро му следва да бъде студент. По всяка възможност Иван-младши ще продължи образованието си или във Финландия, или в някой от другите влиятелни университети из Европа. Той е по-големият от двамата синове на Мина от брака ѝ с предприемача Георги, с който тя се разведе скандално през 2010 година след тъкмо 10-годишен брак. Малко по-късно щерката на Командира емигрира на Скандинавския полуостров с двете си деца Иван и Виктор и се откри трайно там, развивайки сполучлив бизнес.

Доскоро тя живееше под един покрив с втория си мъж Асен, с който обаче също не съумяха да се нагодят и се разведоха в навечерието на 70-годишния празник на татко ѝ в края на предходната година. По-малката ѝ сестра Яна обаче към момента дели един покрив с татко си Иван и майка си Елена.

Тя, италианският ѝ брачен партньор Алесандро Мерлини и тяхната дъщеричка населяват фамилното имение в квартал " Драгалевци “. Внучката на някогашния министър председател има привилегията да се радва на ежедневното внимание на своите баба и дядо за сметка на по-големите си братовчеди, които са в чужбина. Двете щерки на Костов обаче не престават да са извънредно близки и сплотени макар дистанцията, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР