Далеч от брега на Костадин Бонев вече е в кино

...
Далеч от брега на Костадин Бонев вече е в кино
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: киното след изборите

„ Далеч от брега ” на Костадин Бонев към този момент е в кино мрежата. Филмът на Костадин Бонев събира забавно актьорско съзвездие.

Създаден е по романа на цензурирания през 80-те разказ на Евгений Кузманов ”Чайки надалеч от брега ”. Талантлив сценичен режисьор, пропъден от столицата за две години, е изпратен в дребен недодялан спектакъл. И тъкмо там намира сцена за пиеса, обсебила мислите му. История за хора, неразделно следени и живеещи в непрекъснат боязън от наказване. Скоро кошмарите от сцената ще се придвижват и в живота на трупата.

Европейско кино за учащи не изневерява на традицията да демонстрира филми на нетрадиционни места. На 30 май в двора на УНСС в София е специфичната среща с „ Лудетини ”.

Забавен, екстравагантен, покъртителен, трептящ със свободния дух на героините си филм - Беатрис е жена, на която някой мъчно може да затвори устата. Тя е богата, знатна дама, която има вяра, че поддържа интимни връзки със международните водачи. Даниела пък е татуиран интроверт, нежна млада жена, която живее заключена в персоналната си тайнственост. Двете пациентки на модерната психиатрична клиника Вила Бионди ще потеглят на странствуване, в което и вие сте поканени.

Ще потъркаме вълшебната лампа и не екрана ще се появят чудеса. „ Аладин ” в ръцете на Гай Ричи сигурно ще ни придвижи в по-различен свят.

Принцеса Жасмин копнее от цялото си сърце да опознае света отвън стените на палата, в който живее. И тъкмо, когато това ѝ наподобява минимум допустимо, Аладин се появява в живота на красивата принцеса. Жестокият Джафар обаче помрачава щастието на двамата авантюристи, поставяйки едно само изискване, което може да избави Аладин от затвор. Той би трябвало да откри вълшебна лампа и да я занесе на Джафар - Наоми Скот, Уил Смит, Марван Кензари ще ни пренесат в приказките.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР