далеч не е мирен“, както е представен в обществеността, а

...
далеч не е мирен“, както е представен в обществеността, а
Коментари Харесай

Разводът на Бил и Мелинда Гейтс съвсем не е мирен

далеч не е „ кротичък “, както е показан в обществеността, а фамилията на Бил Гейтс му е лудо. Основателят на „ Майкрософт “ и брачната половинка му в действителност са завършили брака си през март, макар че всичко беше разкрито неотдавна.
Бил и Мелинда Гейтс желали да разгласят развода си през март, само че техните юристи ги посъветвали да не го вършат, преди да бъде реализирано съглашение за бракоразвод, написа TMZ.
Мелинда Гейтс е очаквала, че формалното известие за развода ще провокира голямо медийно внимание, тъй че, с цел да избегне това, тя е отпътувала за изолирания остров Каливини в Карибите, който е наела за 132 000 $ дневно. Трите й деца са отпътували с нея, както и няколко други неназовани лица. Бил Гейтс не е участвал на това пътешестване, защото фамилията му е " доста ядосано ", съгласно американските медии, само че аргументите за това не са известни.
 Бил и Мелинда Гейтс се развеждат Бил и Мелинда Гейтс се развеждат
Бил Гейтс и брачната половинка му Мелинда се развеждат. Това оповестява съоснователят на Microsoft в Twitter. Той и брачната половинка му, някогашен общоприет...
Въпреки че оповестиха развода спокойно, с обяснението, че " към този момент не имат вяра, че могат да действат дружно като двойка в идната фаза от живота си ", той надалеч не е кротичък, твърди TMZ.
Според източниците на медията всички, които са с Мелинда, т.е. трите деца дружно, на острова, благосъстоятелност на милионера Джордж Коен, " са на страната на Мелинда " и " са ядосани на Бил за разнообразни неща ".
В медиите има спекулации, че Бил Гейтс има връзка с Шели Уанг, която работи като преводач в тяхната фондация, което той изрично отхвърли в обществените мрежи.
Споменава се също, че Бил Гейтс постоянно е ходил на отмора с някогашната си другарка Ан Уинблад, за което се твърди, че Мелинда се е съгласила по време на брака.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР