Дълбокото потапяне на Христо Петков в ролите му го превърна

...
Дълбокото потапяне на Христо Петков в ролите му го превърна
Коментари Харесай

Христо Петков: Превърнах се в ксенофоб

Дълбокото потапяне на Христо Петков в функциите му го трансформира в един от най-гъвкавите и безапелационни артисти у нас. През последните години той се превъплъти в спокоен палач ( " Дяволското гърло “), нахален изверг, и каноничен служител на реда ( " Отдел: Издирване “), само че в този момент облича расото на духовник в сериала " С река на сърцето “, излъчващ се в ефира на NOVA. Талантливият артист разкрива повече за героите и в изявленията на Мариян Станков-Мон Дьо за " Събуди се “.

" Често хората си мислят, че съм начумерен, нападателен и неприятен човек, а в действителност нямам никакъв афинитет към експанзията, бойни и мускулести действия. Голяма част от мен е птица, особена маймуна, мечка. Аз съм няколко животни в едно. Не съм се стремял към съответна фантазия, само че главата ми постоянно е била в облаците. Обичам да има въздух към мен, да има независимост, небосвод, който да не е прекомерно близко. Мечтая за това “, споделя пред Мон Дьо Христо Петков.

" Животът ме научи да нямам доверие на 100% на хората и постоянно да имам едно на разум. Може би пандемията има пръст в това, само че по едно време се трансфорах в нещо като ксенофоб. Не одобрявам безсмислието, нелепостта, ламтежа за пари, войната и цялостното умопобъркване на хората. Човечеството върви към обезобразяване и преобразяване в биткойн. Притеснявам се от мобилизацията, която разгласи Путин. В началото на войната бях в потрес и не можех да допускам, че сега стартира война. Всеки ден го чуваме по малкия екран, само че привикваме и към този момент не ни прави такова усещане, а е доста ужасно. Конфликтът ще продължи дълго, като при Израел и Палестина. Страхувам се за децата в какъв свят ще живеят “, разяснява артистът.

" Постижението ми до тук е, че се занимавам с това, което обичам. Не ми пука изключително за премиите. Имам едно на разум, само че не е нещо, което ме тормози “, признава Христо, за който геният зависи от това по какъв начин го носиш. Може да тежи и звук или перце, сравнявайки го с душата, която съгласно множеството тежи 21 грама.

" Ако бях Господ бих споделил на днешния Христо да продължава напред и нагоре. Усещам, че това е посоката. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР