Дълбоко вярвам, че успелите хора са тези, които трябва да

...
Дълбоко вярвам, че успелите хора са тези, които трябва да
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Имал съм доста политически предложения, но сега чувствам, че мога да бъда полезен

Дълбоко имам вяра, че съумелите хора са тези, които би трябвало да се връщат към обществото. Идват моменти, когато би трябвало да направиш този избор - дали да стоиш в профил, да гледаш какво се случва и да си неудовлетворен, или просто да направиш нещо по въпроса, когато имаш тази опция. Това съобщи пред NOVA претендентът за кмет на София Васил Терзиев, повдигнат от ПП-ДБ и " Спаси София ".

" Аз съм имал много политически оферти през годините, за разнообразни функции, от разнообразни партии, в това число имаше отворен диалог да бъда претендент за кмет и на предишните избори. Тогава предлагането беше от " Демократична България ". Бил ми е предлаган и министерски пост - стопанска система, нововъведения, още преди " Продължаваме Промяната ", добави той.

Въпреки предложенията през годините, в този момент взема решение да се включи в борбата за София, тъй като усеща, че може да бъде потребен. " Сега имаше потребност да намерим път към това да обединим всички тези обединения към едно, с цел да имаме най-хубави шансове да спечелим София и да я управляваме качествено ", изясни претендентът за кмет на столицата.

Каква София предлага

Терзиев изясни, че се стреми да построи екип, който да може да реши проблемите на София. " Ние си представяме да има повече старания да се резервира зеленината на кварталите, да се облагородят зелените площи, да се нападна презастрояването и да бъде решен казусът с паркингите ", разясни той, като даде поръчка за градежи на паркинги и зониране.

Кандидат-кметът се разгласи за интелигентно строителство, за да не се нарушава комфортът на живущите в даден регион. " Спиране на безредното строителство и съблюдаване на стандартите ", добави Терзиев. Във връзка с трафика ще се мисли за промени в зонирането.

Централна за него е и тематиката за образованието. " Ако не оправим този проблем, ще продължаваме да страдаме от всички други. Много е значимо децата ни да прекарват време в учебно заведение в една хубава среда. Децата и майките да усещат, че това е най-сигурната среда ", изиска Терзиев.

" Трудно ми е да приема, че може да се построят 15 огромни здания на една улица за една година, а не можем да построим 50 детски градини за 4 години в цяла София. Просто не мога да го приема ", акцентира претендентът за кмет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР