Дълбоко вярвам, че успелите хора са тези, които трябва да

...
Дълбоко вярвам, че успелите хора са тези, които трябва да
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Липсата на амбиция е основния проблем на София

Дълбоко имам вяра, че съумелите хора са тези, които би трябвало да се връщат към обществото. Идват моменти, когато би трябвало да направиш този избор – дали да стоиш в профил, да гледаш какво се случва и да си неудовлетворен, или просто да направиш нещо, когато имаш тази опция. Това съобщи претендентът за кмет на София Васил Терзиев на ПП-ДБ пред NOVA.

„ Аз съм имал много политически оферти през годините, за разнообразни функции от разнообразни партии, в това число имаше отворен диалог да бъда претендент за кмет и на предишните избори. Тогава предлагането беше от „ Демократична България ”. Бил ми е предлаган и министерски пост – стопанска система, нововъведения, още преди „ Продължаваме Промяната

Обещанието ни е да решим доста от тези проблеми и да изградим екип, които да ги извърши.

Да не се паркира в градинките, като се построяват повече паркинги и зониране.

Спиране на безредното строителство. В другите страни има стандарти по какъв начин би трябвало да наподобява една постройка, сподели още той.

„ Проблемът с детските грани пък може да се реши с отчуждаване на парцели и по-голямо финансиране. За една година няма да се реши казусът, само че за 4 може. Това са 40-50 детски градини. Трудно ми е да приема, че може да се построят 15 здания на една улица за година и не можем да построим 50 детски градини в цяла София за 4 години “, сподели още той.

Виждаме резултата от трите мандата на Йорданка Фандъкова. Виждаме положителните неща, като метрото, само че и всички дефекти и неуредици. Нашите искания не са, че нищо не е свършено. Спомням си София от времето на Янчулев и виждам какъв брой път е извървял този град. 20 милиарда вложения през последните години какво сме получили като качество, сподели още той. Искаме неща, които да не вършим през днешния ден, да не се постанова на следващия ден да ги ремонтираме, сподели още той.

Липсата на упоритост е главния проблем на София, сподели още той. Примиряваме се да сме жертви на събитията, изясни той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР