Дълбоко в сърцето си Джон Болтън вярва, че президентът е

...
Дълбоко в сърцето си Джон Болтън вярва, че президентът е
Коментари Харесай

Джон Болтън вярва, че президентът Тръмп е малоумник

" Дълбоко в сърцето си " Джон Болтън " има вяра, че " президентът е малоумник ". Това показа дълготраен някогашен консултант на Джон Болтън, който пък е съветникът по национална сигурност на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, написа израелският вестник " Аарец ".

Вчера списание " Ню Йоркър " разгласява цитатите на профил на Болтън, който също включва изявления на неизвестен западен посланик. Дипломатът е споделил, че Болтън " трябваше да си отреже топките " и да ги даде на Тръмп, с цел да получи позицията в Западното крило на Белия дом.

В публикацията на Декстър Филкинс се цитира Марк Грумбридж, който е работил с Болтън 15 година и го е съветвал, до момента в който специалистът по национална сигурност беше дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации при Джордж У. Буш.

Според Грумбридж Болтън има вяра, че може да трансформира или да смекчава дейностите на президента.

" Той е същински родолюбец. Но се чудя по какъв начин върви на работа всеки ден, тъй като надълбоко в сърцето си има вяра, че президентът е малоумник ", разкрил Марк Грумбридж.

Като се има поради, че " Тръмп не желае война ", дипломатът счита, че Болтън е трябвало да работи крепко, с цел да убеди американския водач да го наеме, отбелязал Грумбридж и добавил, че " с цел да получи позицията, Болтън трябваше да отреже топките си и да ги постави на бюрото на Тръмп ".

През 2017 година беше публикувана информация, че някогашният държавен секретар Рекс Тилърсън е нарекъл Тръмп " малоумник " по време на среща с членове на администрацията в края на двучасови диалози в Пентагона на 20 юли. По-късно Тръмп сложи под въпрос интелекта на Тилърсън и го в профил от поста през март 2018 година /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР