Дълбоко се възмущавам и съм гневна от това, на което

...
Дълбоко се възмущавам и съм гневна от това, на което
Коментари Харесай

Весела Лечева: Гневна съм от това, което се случи снощи

" Дълбоко се отвращавам и съм гневна от това, на което станахме очевидци нощес в София. Темата за спорта беше изместена от грозни подиуми, кавги, принуждение. Много пъти съм казвала, че ръководенето на обособени публични спортни органзации не свършва с въпроса да се бориш за поста си. Трябва да можеш да управляваш процесите, тъй че да има изгода за организацията, чийто началник си ".

Това сподели някогашният министър на младежта и спорта, член на комисия на МОК и ръководител на Българския стрелкови съюз Весела Лечева в коментар за Actualno.com.

Лечева разяснява снощните вълнения в София, ранените служители на реда и почитатели, опожарените коли, изпочупените колчета и други предмети след митинга против управлението на БФС.

" Много значима е мярката. Когато нарушиш тази мярка, се получава това. Не може да си 18 години във футбола, да виждаш, че си изгубил доверието на футболната общественост, на почитателите и жителите и да не направиш верните заключения ", сподели още тя.

" За страдание тези момчета, които познавахме от 1994-та година, които ни направиха горди със своите достижения, през днешния ден ще останат в историята с това, че не са били сполучливи в ръководенето на футбола. В съзнанието на хората ще остане снощната картина, а не тази от триумфите. Мярката е значима - да напуснеш тогава, когато към този момент не си потребен ", сподели още петкратната международна шампионка по пукотевица и добави, че за един състезател най-важни би трябвало да са достойнството и достолепието.
 И
И " бултрасите " отхвърлиха изказванията за пердах сред почитателите

Столична дирекция на вътрешните работи носи огромната вина
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР