Дълбоко съжалявам за това, което се е случило с моята

...
Дълбоко съжалявам за това, което се е случило с моята
Коментари Харесай

Проговори таксиметровия шофьор от фаталната за Юлия нощ

Дълбоко скърбя за това, което се е случило с моята клиентка предходната събота през нощта, беседвам с Вас с чиста съвест и с мисълта, че имам две деца. Съжалявам за това, че тази жена оставя момиченце сираче, само че аз в действителност нямам виновност и държа да се знае. Ще ви кажа това, което описах и на служителите на реда в неделя. Така стартира диалогът ни с Пламен Милков, на 36 години от созополското село Равадиново – таксиметров водач към този момент десети сезон на пиацата в Стария град в Созопол, пред Флагман.

Около среднощ в събота против неделя Пламен бил трета кола на пиацата, когато при него влезнала висока жена с къдрава черна коса. Изглеждала превъзбудена, споделила, че пътува за Арапя, след което запитала какъв брой ще ѝ коства, тъй като имала единствено 20 лв..

„ Тарифата на всички таксиметрови водачи на тази пиаца е една и съща – 2 лв. дневна и 2,50 лева нощна. Първоначално ми се стори, че тя сподели Аркутино, защото не беше изключително съответна. Казах си мислено: Дори и до Аркутино това е огромно разстояние, а 20 лв. няма да ѝ стигнат даже за 10 км. След което осъзнах, че Арапя е много по-далеч от Аркутино, само че тя към този момент се беше настанила и настояваше да ѝ пусна радио Рок 1, освен това доста високо. Нагласих радиостанцията и ѝ пуснах музика. Имал съм всевъзможни клиенти през годините. В това време млад мъж отвори вратата и опита нещо да ѝ каже. Тя излезе, той като че ли ѝ подаваше нещо, само че тя не го вземаше, след което още веднъж седна на седалката и сподели: поемаме, ще караш толкоз, колкото пари имам и ще спреш, където ти кажа. (това е приятелят на Натали. Минути преди този момент Юлия се е разделила с него и Натали в Джини бар, намиращ се на към 200 м на Централния плаж против пиацата на Стария град, б.а.) “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР