„Дълбоко съжалявам, че проф. Петров си подаде оставката, но това

...
„Дълбоко съжалявам, че проф. Петров си подаде оставката, но това
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Бях против оставката на проф. Петров

„ Дълбоко скърбя, че проф. Петров си подаде оставката, само че това е реалност ", съобщи заместник-здравният министър доктор Мирослав Ненков. Той се появи в участия по две национални малките екрани тази заран - Българска национална телевизия и Нова. И пред двете медии Ненков акцентира, че е бил срещу оставката на здравния министър проф. Николай Петров, само че счита, че той е постъпил почтено. „ Не остави място за диалози и за оправдания ", добави Ненков.

Той посочи, че цената на публичната поръчка от 1.7 млн. лв. е била предстоящата сума, а не действително изхарчената. По думите му, аа съоръжение и консумативи в действителност са дадени 300 000 лв. за три години.

„ С оставката на проф. Петров се спря една политика на понижаване на парите, които изтичат в системата на опазването на здравето. Надявам се и идващото управление да продължи тази политика ", съобщи доктор Ненков.

Пред Нова ТВ Ненков отхвърли с него да са водени диалози да поеме министерския пост, до момента в който пред Българска национална телевизия сподели, че такова предложение е имало. Той акцентира, че остава заместник-министър до назначението и гласуването на нов министър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР