Дълбока трагедия съсипа завинаги любимата риалити звезда на България –

...
Дълбока трагедия съсипа завинаги любимата риалити звезда на България –
Коментари Харесай

Какво уби бащата на Джино Бианкалана? Семейството мълчи за причината за внезапната смърт на Георги Ташев

Дълбока покруса унищожи вечно обичаната риалити звезда на България – Джино Бианкалана. Неочаквана гибел погуби татко му в Съединени американски щати, още преди да е навършил 60 години, разбра HotArena.

Самият Джино заяви тъжната новина в обществените мрежи във вторник по обяд – дни откакто баща му към този момент е бил умрял и няколко часа след погребението му в Централните софийски гробища.

Бащата на Бианкалана – Георги Ташев , който е някогашен играч по мотокрос и същинска звезда пред 80-те години на предишния век, си е отишъл ненадейно, писа „ Уикенд ”. Семейството обаче пази цялостно безмълвие по въпроса тъкмо какво го е погубило . Никой, даже някогашните съотборници на Ташев, които го изпратиха в последния му път във вторник сутринта, нямат визия за повода за гибелта му.

За момента се знае единствено, че е настъпила най-малко седмица преди погребението. Още на 23 май някогашният сътрудник на Ташев в спорта – Александър Стефанов, оповестява публично във фейбук групата на ветераните на българския мотоциклетен спорт: „ Жоро Ташев е умрял. Който е карал крос през 80-те години, го познава. Вечна му памет (…) Да почетем един добър кросаджия. ” 

Цяла седмица лишава на фамилията, с цел да уреди всички детайлности към превозването на тялото до България, където очевидно Ташев е държал да бъде безконечният му дом. През това време Джино, който другояче е с непрекъснато наличие в обществените мрежи, замрази интензивността си в тях. Едва след погребението стана ясна съкрушителната причина за това изгубване от общественото пространство. 

Не мога да допускам, че се случи най-лошото в моя живот. Загубих най-хубавия ми другар, моя образец за мъж и баща. Сърцето ме боли. Никога няма да не помни баща и ще продължа да съм това, което съм, и възпитанието което си ми дал. Аз съм 10% това, което беше ти. Цял живот ще се старая да вървя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ, ТАТЕ, ти си моят воин ”, написа Джино в профилите си във Facebook и Инстаграм. След това се затвори за външния свят и потъна в тъгата си. 

Някои допускат, че може би го е разболял нездравословният метод на живот в Съединени американски щати . Според по-достоверна версия обаче го е умъртвила злополука . Ташев е бил водач на рокерите в Чикаго. Имал е доста мощен мотор и се приказва, че точно с него се е умъртвил на пътя. Според слуховете, е аварирал самичък, най-вероятно поради превишена скорост. Това обаче е единствено версия, която не е доказана. 

Преди повече от две години самият Джино едвам не си отиде от този свят, също след злополука с мотор. Оттогава до момента той е непрестанно по лечебни заведения и все не може да се възвърне. Първо лежа месеци наред в лечебно заведение в Съединени американски щати, по-късно мина курсове за рехабилитация в България, последвани от поредна доза хирургически намеси, този път – в Истанбул. 

С лекуването на Бианкалана е обвързвана другата версия за гибелта на татко му . Говори се, че скъпите интервенции и рехабилитации в Съединени американски щати и Турция изцяло били унищожили транспортният му бизнес . Семейството потънало в страшна финансова бездна, от която не се знаело по какъв начин ще излезе. Смята се, че стресът от това няма по какъв начин да не се е отразил на Ташев. „ Може да е получил инсулт или инфаркт, или да е развил някое рисково заболяване, което е довело до съдбовен край ”, считат негови познати. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР