Дълбочинният разрез показва, че ние не взимаме гласове от БСП,

...
Дълбочинният разрез показва, че ние не взимаме гласове от БСП,
Коментари Харесай

Татяна Дончева: „Левицата“ не взима гласове от БСП, Нинова си въобразява

„ Дълбочинният прорез демонстрира, че ние не взимаме гласове от Българска социалистическа партия , Нинова може да си фантазира каквото желае “. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ Татяна Дончева, водач на „ Движение 21 “, част от коалиция „ Левицата “.

В Народното събрание влизат шест политически сили

По-рано през днешния ден на водачът на социалистите Корнелия Нинова разгласи, че обединението „ Левицата “ е „ гъба двойник “ и е част от проект за убийството на Българска социалистическа партия , който се е провалил.

По думите ѝ партия „ Левицата “ е била следващата „ гъба двойник “, основана да пречи на Българска социалистическа партия

„ От всичко казано има едно правилно нещо – Българска социалистическа партия ще бъде единствения представител на лявото в Народното събрание. Другото е в предмета на заниманията на доктор Цеветеслава Гълъбова (психиатър) “, разяснява Дончева.

За ниския резултат на „ Левицата “ на вота – 2,24%, тя упрекна и социолозите , които в деня на изборите са давали на обединението 1,6% и това е демотивирало хората да гласоподават за нея.

Лидерът на „ Движение “ 21 напомни също, че групировката беше основана напълно скоро и не е имало време марката да се наложи. Тя е безапелационна, че „ Левицата “ ще продължи да съществува и ще се яви на локалните избори наесен.

Разлика от близо 2% сред първите две политически сили

Според нея ГЕРБ и ПП-ДБ ще бъдат натиснати от „ външни фактори “ да създадат кабинет. „ Те ще одобряват тези външнополитически решения, които устройват тези, които ще поръчат тази композиция “, добави Дончева.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР