Далаверата за 1 млрд. долара, с която е дадена цялата

...
Далаверата за 1 млрд. долара, с която е дадена цялата
Коментари Харесай

Десислава Трифонова: Договорът с Джемкорп е подписан на база един хвърчащ лист, за два дни!

Далаверата за 1 милиарда $, с която е дадена цялата ни енергетика на концесия, на една офшорка, не е прекъсната, а единствено потулена. Това написа Десислава Трифонова от ГЕРБ в персоналния си Facebook профил. Публикуваме текста й без редакторска интервенция:

" Договорът с Джемкорп е подписан на база един хвърчащ лист, за два дни, по персоналното предпочитание на Кирил Петков и Асен Василев.

Кирил Петков се е надявал да се върне на власт и тихомълком да продължи да извършва контракта.

3 месеца е крил отчет на ДАНС в чекмедже и единствено поради избухналия скандал на 20 юли е уведомил за отчета Министерския съвет.

Gemcorp Holdings Limited е компания ФАНТОМ. В Министерство на енергетиката няма данни за нея, според отговора на служебния министър господин Росен Христов.

Не единствено това, само че и предходния министър на енергетиката, от държавното управление на Кирил Петков, излъга на чуване в Народното събрание за 28.07. (има стенограма), че към тази дата договорът е анулиран едностранно.

НЕКА ДА Е ЯСНО, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КИРИЛ ПЕТКОВ НЕ Е ИЗПРАЩАЛО ИСКАНЕ ЗА ЕДНОСТРАННО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА С ДЖЕМКОРП.

Цялото говорене, че договорът е преустановен е, с цел да ни замажат очите и да не проверяваме тематиката.

Имаме терзания, че в Министерство на енергетиката са унищожавани документи, с цел да се прикриват следи ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР