Далаверата с лесните пари е по-яка от дрогата във времена

...
Далаверата с лесните пари е по-яка от дрогата във времена
Коментари Харесай

Йоско Костинбродския отвори 4 „сиви банки“

Далаверата с лесните пари е по-яка от дрогата във времена на тотално обедняване и е съвършен метод за изпиране на мръсните наркопари, акцентират осведомени.

Като образец показват част от контракт на софийска „ сива банка “, маскирана зад офис, предоставящ бърз заем за поръчителство, на която се приказва, че е на Йосиф Йосифов.

 

В случай, че потребителят не извърши задължението си за даване на контрактувано поръчителство, същият дължи наказателна клауза на кредитора в размер на 0.9% от усвоената сума за всеки ден, през който не е предоставено контрактуваното поръчителство.

Това значи 27% върху главницата за всеки месец, което за година прави колосалните 324%.

Така се оказва, че за година може да платите петкратния размер на заема, който сте взели и от 5000 лева да върнете 25 000 лева

 

Запознати издават, че такава облага няма даже в опиатите, където маржът на облагата може да стигне до 100%, само че единствено за огромните дилъри.

И това надалеч не са всички клопки в контракта – има клаузи, засягащи платежоспособността на поръчителя, и такива, които разрешават на кредитора да разгласи един път признатия гарант за недействителен и да изиска нов.

 

Споменатите уловки са единствено дребна част от тези заробващи контракти, а парите, взети от Йоско Костинбродския, се връщат многозначително, издават осведомени. Именно заради тази причина сега гангстерът е оставил дрогата като странична активност.

 

Именно Йоско Костинбродския дърпа конците на Веселин Ермалаев, по-известен като Весо Телото, който в този момент управлява Бандата на чуковете.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР