Далавера: Искат $769 000 за къща с призраци.Къща с призраци

...
Далавера: Искат $769 000 за къща с призраци.Къща с призраци
Коментари Харесай

Далавера: Искат $769 000 за къща с призраци

Далавера: Искат $769 000 за къща с призраци.

Къща с призраци в щата Масачузетс се продава за $769 000, оповестиха от Fox Business за една от най-актуалните жилищни предложения на Източния бряг.

Въпросната масачузетска къща се намира в центъра на Милбъри,

окръг Уорчестър, един от най-старите градове на британските заселници в Америка и именуван в миналото Северния Париж.

Въпросният дом е издигнат през 1850 година като просторна еднофамилна къща.

Но през 1948 година се трансформира в погребален дом, където се прави подготовка на смъртниците за погребенията.
Къщата по този начин е и известна – Погребален дом на Търджиън,
по името на тогавашния си собственик.

От това време потеглят и слуховете за призраци, които се появявали когато и да е из разнообразни места на къщата и се твърди, че стряскат от време на време посетителите. Според локалните призраците от траурния дом не са проявявали експанзия до момента.

Правени са сеанси да бъдат изгонени или най-малко да се свържат с тях, само че екстрасенсите не са съумели да осъществят контакт. Обаче не се описват съответни истории защо и по какъв начин страдат изгубените души.

Затова сътрудникът по недвижими парцели Ерика Криста Юкер е поставила на няколко места наред с обявата за продажбата и пояснението: „ Вероятно населявана от духове “.

Тя изяснява, че желае за двата етажа на къщата,
мазето и двора единствено $769 000,
което се счита за добра цена в този регион.

В една от обявите за недвижими парцели се разяснява:

„ Ако желаете да станете притежател на жилище,

който търси дом с извънредно наличие и огромно пространство, тази къща елементарно може да бъде превърната назад в еднофамилен дом “.

„ Впечатляващата къща “ е на повърхност от 5188 квадратни фута, което е близо 482 квадратни метра.

На първия етаж са построени две просторни стаи, спалня, има и две тоалетни.
На втория етаж има три спални, една баня и две тоалетни.
Къщата има две кухни, разполага с „ уютни слънчеви веранди “ и „ свързани пералня и сушилня “. Освен това има гараж за три коли, външен заслон и огромно мазе.

Точно за това мазе обаче са най-честите известия за призраци.

Друг дом в щата Тексас също е разгласен за обмен, а като преимущество се акцентира,
че е населяван от призраци.
Освен това той е наблъскан със скелети, ковчези и всевъзможни други чудесии, присъщи за Хелоуин. Намира се в Беърд, в центъра на щата Тексас.

Продават го за $125 000, а с цялата покъщнина и всички странни неща в къщата – за $200 000. Собствениците настояват, че с покупката на този дом се получава не просто една къща, а доста повече.

Домът е на повърхност от 2168 квадратни фута, което е към 201 квадратни метра.

С него върви и земя на 1,96 акра.

Има три спални и задоволително място „ за живите или мъртвите “, както написа в обявата.

Отвън къщата наподобява много семпло, само че от вътрешната страна е същински атракцион за Хелоуин.

Агентката по недвижими парцели Тина Айриас споделя с рекламен порив пред Fox News Digital: „ Това е къща с духове и не е за хора със слаби сърца “.

Тя споделя, че и преди този момент е работила с двойката, която продава къщата.

В различен дом, който двойката е продала, също ясно е личала пристрастеността им към Хелоуин и стряскащите истории. Айриас продължава:

„ Те са супер благи хора. Просто обожават тръпката от Хелоуин. Тази къща са я кръстили „ Призрачното имение на 13 лешояда “.
Агентката продължава описанието:
„ Това злокобно имение е цялостно с всичко, което бихте очаквали от същинска къща с духове, в това число просторна кухня със „ стая за осъществяване на късни нощни интервенции “.

Вратите са направени като капаци на ковчези.

Има скелети на всички места, изключително по таваните. Всъщност къщата споделя 13 смразяващи кръвта хелоуински истории, за които си има подобаващ ъгъл. Агентката изяснява, че домът е бил огледан от клиентка и тя го е нарекла обаятелен, само че след това не се е обадила. Айриас добавя: „ Едва ли „ обаятелен “ е точната дума, която бих употребила, само че да я приемем. Въпреки че домът може да наподобява населяван от духове, нямам доверие, че в действителност някоя от историите на 13-те лешояда е истина. Не изпитвам никакви неприятни усеща, не съм потисната, когато съм там “.

И макар изказванията на притежателите, че призраци има тъкмо в тази къща, към този момент различен не се наема да каже, че ги е срещал или най-малко усещал. Но пък Хелоуин се задава и сходна къща може да е идеалният атракцион за подобен шоу празник, когато гробовете се отварят и излизат всички сили от отвъдното със или без ловци на духове.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР