Далавера да има! И в БДЖ има… да си футболист.

...
Далавера да има! И в БДЖ има… да си футболист.
Коментари Харесай

След Бистришките тигри се пръкнаха и жепейци футболисти, докато влакове-цистерни трепят хора!

Далавера да има! И в БДЖ има… да си футболист. Те са хем административни чиновници, хем футболисти и да не се не се изненадате – хем не вървят на работа.

В работно време футбористът Христо Стамболийски от тима на железниците и някогашен кадър на Левски бил заловен пред дома си (не всеки може да си го позволи)… Той се води контрольор и управлява защитата на товарни транспорти. Колегите му са безапелационни, че постоянно отсъства от работа. Това не е индивидуален случай.

Постоянно се чува, че БДЖ е пред банкрут, влаковете по някои линии са цялостна гробница, а транспортният министър Ивайло Московски се чуди от къде да откри пари. Чакайте де, за какво е нужно да се влага в отборче на равнище ЖП, като тези пари може да отидат минимум за машинистите и тези, които от време на време си рискуват живота, с цел да транспортират рискови товари. Всеки може да подритва коженото кълбо за здраве, дай да уредим и други.

Футболът на частно в работно време е станал народен спорт, а това е с помощта на ритнитопковец номер 1 на страната и неговите приятели от Банкя и Илиянци.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР