Далас Старс се наложи с 3:2 след продължение над Тампа

...
Далас Старс се наложи с 3:2 след продължение над Тампа
Коментари Харесай

Торонто отнесе Нешвил, Далас победи след продължение Тампа Бей

Далас Старс се наложи с 3:2 след продължение над Тампа Бей вкъщи с надвит гол на Джейми Бен във 2:07 минута на след постоянното време. В постоянното време двата гола за Тампа Бей вкара Стивън Стамкос, естествено и изравнителния за 2:2 минута и 26 секунди преди края на постоянното време.

Бен пък се разписа откакто лиши шайбата от Брайдън Пойнт, опитващ се да помогне на вратаря си. Денис Гуриянов също се разписа за Далас Старс, който е на 3-о място в Центрланата дивизия с 60 точки.
Торонто отнесе с 5:2 Нешвил и се придвижи на 4-о място в Атлантицеската дивизия с 59 точки. Гол и асистенция записаха Уилям Нюландер, Зак Хюмън и Расмус Сандин, а също по този начин бяха точни Джейсън Спеца и Остън Матюс.
Кайл Палмиери изравни късно в третата част за Ню Джърси Девилс, а Никита Гусев и Джак Хюз бяха точни при дузпите. Ню Джърси се наложи с 4:3 при гостуването си на Отава Сенаторс.

Деймън Северсън и Кевин Рууни също бяха точни за Дяволите в постоянното време, като отборът прекъсна серията си от три следващи провали, само че си остава финален в Столичната дивизия.

Вратарят им Макензи Блекууд, който не беше излизал като титуляр от 9-и януари, избави 35 изстрела.

За тима от канадската столица вкараха Тайлър Енис, Владислав Наместников и Крис Тиърни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР