ДАЛАС (AP) — Треньорът на Дюк Джон Шайер и пойнтгардът

...
ДАЛАС (AP) — Треньорът на Дюк Джон Шайер и пойнтгардът
Коментари Харесай

Джон Шайер все още търси 1-вата финална четворка на Дюк след Майк Кжижевски, харесва посоката на програмата

ДАЛАС (AP) — Треньорът на Дюк Джон Шайер и пойнтгардът Джеръми Роуч се задържаха един за различен още няколко секунди, до момента в който се прегръщаха в профил, когато беше ясно, че Сините дяволи нямаше да стигнат до Финалната четворка.

Заместникът на Майк Кжижевски е две години на работа с най-високи упования, в очакване на първото си пътешестване до най-голямата сцена на колежанския баскетбол, където Дюк е бил 17 пъти.

Засега Шайер мисли за Роуч и съотборниците, които стигнаха два кръга по-дълбоко от дебютния сезон на треньора си преди загубата със 76-64 Elite Eight от противника на Конференцията на Атлантическото крайбрежие, Северна Каролина Стейт в Южния район в неделя.

„ Не се отбивам от нашите упования или това, което желаеме да създадем, само че за мен това въобще не е методът, по който мисля “, сподели Шайер. „ Просто ме боли за тези момчета сега. “

Сините дяволи (27-9) поведоха с 27-21 след слаба пукотевица в първото полувреме и за двата тима и по този начин и не можаха да реализира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР