ДАЛАС (AP) — Първият модел на USS Enterprise — използван

...
ДАЛАС (AP) — Първият модел на USS Enterprise — използван
Коментари Харесай

Отдавна изгубеният първи модел на USS Enterprise е върнат на сина на създателя на Стар Трек Джийн Родънбъри

ДАЛАС (AP) — Първият модел на USS Enterprise — употребен в надписите на истинската телевизия " Стар Трек " серия — самоуверено се завърна вкъщи, завръщайки се при сина на основателя Джийн Родънбъри десетилетия откакто изчезна.

Изчезването на модела някъде през 70-те години на предишния век се трансформира в обект на митове, тъй че провокира възторг, когато се появи в eBay предходната есен. Продавачите бързо го смъкнаха и по-късно се свързаха с основаната в Далас Heritage Auctions, с цел да го удостоверят. Миналия уикенд аукционната къща улесни връщането на модела.

Юджийн „ Род “ Родънбери, основен изпълнителен шеф на Roddenberry Entertainment, сподели, че е разчувствуван от модела, който е красил бюрото на татко му, който умря през 1991 година възраст 70.

„ Това няма да се прибере у дома, с цел да краси рафтовете ми “, сподели Родънбери. „ Това ще бъде реставрирано и ние работим по способи да го извадим, тъй че обществеността да може да го види и се надявам, че ще попадне в музей някъде. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР