ДАЛАС (AP) — American Airlines повишава разходите за проверка на

...
ДАЛАС (AP) — American Airlines повишава разходите за проверка на
Коментари Харесай

American Airlines повишава таксите за багаж и променя начина, по който клиентите печелят точки за редовни пътници

ДАЛАС (AP) — American Airlines покачва разноските за инспекция на багажа и прави други промени, с цел да накара клиентите да купуват билети непосредствено от самолетна компания, в случай че желаят да завоюват точки за постоянен пасажер.

Авиокомпанията сподели във вторник, че инспекцията на чанта при вътрешен полет ще се увеличи от $30 в този момент на $35 онлайн и $40, в случай че бъде закупена на летището. Таксата за втора записана чанта ще се увеличи от $40 на $45 както онлайн, по този начин и на летището.

Американецът за последно увеличи таксите за багаж през 2018 година

Американец, основан във Форт Уърт, Тексас, вкара такси за чанта през 2008 година — 15 $ тогава — с цел да се оправи с възходящите разноски за реактивно гориво. Оттогава те се трансфораха в непрекъснат източник на доходи за множеството огромни превозвачи в Съединени американски щати. American елементарно поведе промишлеността, като увеличи 1,4 милиарда $ такси за багаж през 2022 година, последната година, за която са налични данни на Министерството на превоза на Съединени американски щати.

Авиокомпанията съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР