Дакелите - или кучета с колбаси - може да се

...
Дакелите - или кучета с колбаси - може да се
Коментари Харесай

Забрана за размножаване на кучета с колбаси: Размножаването на дакели може да бъде възпрепятствано в Германия

Дакелите - или кучета с салами - може да се сблъскат със възбрана за размножаване в Германия заради опасения, че размножаването им може да аргументи продължително страдалчество на породата.

Германската киноложка асоциация (VDH) показа угриженост по отношение на проектозакон, който ще забрани развъдните практики. В него се споделя, че „ обичаните кучета на нацията “ биха представлявали риск и повече от 14 000 души са подписали петицията за прекъсване на изменението на Закона за отбрана на животните.

VDH споделя, че препоръчаният закон може да провокира комплициране за правоприлагащите органи, ветеринари, развъдчици и притежатели на кучета, защото наподобява допуска, че всяка порода, която образно се „ разграничава от истинския вид вълк “, не би трябвало да бъде позволена за размножаване.

Ако планът стане закон, британските и френските булдоги, мопсовете, боксьорите, пуделите и кокер шпаньолите също могат да бъдат неразрешени за размножаване, добави VDH. Промяната в Закона за отбрана на животнит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР