Даже френският “Нувел обсерватьор" тръби как България фабрикува фалшиви и

...
Даже френският “Нувел обсерватьор" тръби как България фабрикува фалшиви и
Коментари Харесай

Далаверата с паспортите за чужденци е престъпление и опасност за националната сигурност

Даже френският “Нувел обсерватьор " тръби по какъв начин България фабрикува подправени и рискови европейци, терористи и джихадисти.

Корумпирани представители на българските управляващи от високо равнище продават българско поданство на хиляди чужденци, в това число и нарушители, написа специфичният делегат на френското издание OBS в София Жан-Батист Ноде. Замесени са служители, магистрати, юристи, министри, и най-малко един вицепремиер-националист.

Представяйки своя финален отчет пред Народното събрание още през октомври 2017 год., Държавна организация "Разузнаване ", направи брутално предизвестие:

"Разпространяването на подправени български документи и скандалната подкупна скица за придобиването на българско поданство са съществени закани за националната сигурност на България и Европа”.

В София юристи, които са в комбината с управляващите, всекидневно издават общо по 100-200 документа за принадлежност към българската нация. Сумата за тях доближава до 3000 евро на парче, настояват осведомени източници. А в случай че претендентите имат мъчно минало, заплащат доста по-солени суми.

По предписание единствено тези, които са дали рушвет, получават декларация за принадлежност и надлежно по-късно български документи. Често има и парадокси: хора, подали молба за поданство, тъй като имат предшественик българин, получават отвод, тъй като не са си платили, а други, които нямат нищо общо с откритите критерии, само че са дали съответната сума под масата, вземат българско поданство.

Кога управляващите и прокуратурата ще проявят интерес към известната на всички у нас, а и в Европа, крупна паспортна спекулация, рискова за сигурността на страната и на Европейски Съюз? Или и те са в играта?

Коментар на Петър Иванов, Фейсбук
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР