Дъждовното време крие най-различни неудобства. Мокро е, не може да

...
Дъждовното време крие най-различни неудобства. Мокро е, не може да
Коментари Харесай

Гьол ядоса гражданин, отправи въпрос към кмета СНИМКИ

Дъждовното време крие най-различни неудобства. Мокро е, не може да се поразходите на открито, а постоянно се постанова да прескачата и дълбоки локви, намиращи се на най-разнообразни места.

Валежите, които се изсипаха над по-голямата част от страната, донесоха и нови инциденти за някои поданици на Велико Търново.

Гражданин показа за сходна преживелица в мрежата и даже насочи въпрос към кмета на града. Той споделя и фотоси, на които се вижда огромен мочур, който се намира на платното за придвижване в Индустриалната зона. Въпреки че тротоарът е отвън локвата, лидерът се чуди по какъв начин да стигне до работното си място. Той употребява помощта на обществената мрежа Фейсбук, с цел да изрази недоволството си.

" Г-н Кмете, кажете ми по какъв начин да си стигна до работното място. И е по този начин, когато не вали ", написа Даниел Т.

Други търновци също считат, че казусът основава неуредици, а техни съграждани означават, че обстановката надалеч не е нова.

" То там от едно време е по този начин. Това и аз съм го газила да стигна до работа ", написа жена.

Не липсват и жители, които гледат случката от шеговитата страта. Те с подигравка разясняват, че е нужно да се закупи обществен катамаран.

Снимки: Даниел Т.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР