Дъждовно време и мокри пътища очакват шофьорите днес. Ще има

...
Дъждовно време и мокри пътища очакват шофьорите днес. Ще има
Коментари Харесай

Важно за шофьорите: Ограничения по автомагистралите заради ремонти

 Дъждовно време и мокри пътища чакат водачите през днешния ден. Ще има условия и за градушки.

Продължават ремонтите по автомагистрала " Тракия " в регионите на Пазарджик, Пловдив и Стара Загора. Движението към Бургас се реализира през пътен възел " Чирпан ", а в посока София през пътен възел " Стара Загора “.

От 9:30 до 17 ч. придвижването в тръбата за Кулата на тунел " Люлин " на автомагистрала " Струма " ще е в една лента. Заради профилактика на системата за видеонаблюдение на съоръжението  -движението  ще бъде лимитирано единствено в едната лента. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост като съблюдават прецизно поставената сигнализация.

Движението от София към Перник по Автомагистрала " Струма " също е със знак изумителен заради полагане на телена скара за оптично трасе. Ограничена е дейната лента като прекосяването се реализира в останалите две. Пътни знаци отбелязват ремонтите, които се чака да приключат до късния следобяд.

По Автомагистрала " Хемус " придвижването в посока Варна при " Витиня " се реализира с нараснало внимание заради ремонт на виадукт в спешната лента. Скоростта на придвижването се лимитира до 70 км/ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР