Дъждът в Пловдив спира, но температурите ще останат ниски за

...
Дъждът в Пловдив спира, но температурите ще останат ниски за
Коментари Харесай

Дъждът в Пловдив спира, но температурите остават ниски за сезона

Дъждът в Пловдив стопира, само че температурите ще останат ниски за сезона. Сутринта стойности ще са сред 10 и 12 градуса, а след обяд ще доближат до 16-17 градуса. Облачността ще остане забележителна.
Прочетете още
Над страната преди обяд от запад облачността краткотрайно ще се раздира, само че след обяд още веднъж ще се усили и ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На места в планинските и източните региони ще превали временен дъжд. Вятърът в цялата страна ще е от северната четвърт, до сдържан. Максималните температури ще са сред 12° и 17°, в София - към 13°. Атмосферното налягане ще се увеличи още и ще бъде по-високо от междинното за месеца.

Над планините облачността ще е забележителна, с краткотрайни разкъсвания през първата половина от деня. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, над към 1700 метра - от сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от северната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към минус 1°.

По Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На места по южното крайбрежие ще има краткотрайни превалявания от дъжд. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 13° и 16°. Температурата на морската вода е 11°-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР