Дъждът в Пловдив спира и температурите ще започнат плавно да

...
Дъждът в Пловдив спира и температурите ще започнат плавно да
Коментари Харесай

Дъждът в Пловдив спира, предстои увеличение на температурите

Дъждът в Пловдив стопира и температурите ще стартират гладко да се покачват. В утринните часове се чакат стойности сред 8 и 10 градуса, а след обяд показанията на термометрите ще доближат до 15-16 градуса.
Прочетете още
Над страната от запад облачността краткотрайно ще се раздра, над източните региони ще се задържи забележителна и там ще продължи да вали дъжд, като тук-там преваляванията ще са обилни. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 17°, в София - към 12°. Атмосферното налягане едва ще се намали и ще е по-ниско от междинното за месеца.

Над планините ще доминира облачно и мъгливо време. На доста места ще има превалявания от дъжд, над 1500 m - от сняг. Ще духа мощен вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно и дъждовно, тук-там със обилни количества дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимални температури: 9°-10°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР