Дъжд вали във Варна и областта, пътищата са мокри и

...
Дъжд вали във Варна и областта, пътищата са мокри и
Коментари Харесай

Дъжд вали във Варненско, пътищата са мокри и хлъзгави

Дъжд вали във Варна и региона, пътищата са мокри и хлъзгави, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . На места духа мощен вятър. Трафикът в района се реализира с въведена краткотрайна организация на придвижване поради ремонтни действия по направленията за София, Добрич и Бургас. Движението по автомагистрала „ Хемус “ в сектора Девня – Повеляново от км 400+800 до км 407+100 се реализира в двете посоки в едно платно в посока София заради ремонтни действия. Затворено е платното в посока Варна.

Движението е в двете посоки в платното в посока София при км 399+900, като се връща назад в платното в посока Варна при км 407+500. Ограничено е включването на пътен възел „ Девня “ при км 402+100 и на пътен възел „ Повеляново “ при км 407+100, като трафикът е пренасочен по път I-2 Девня – Варна на пътен възел „ Неофит Рилски “ при км 392+300. Ограничено е качването на пътен възел „ Девня “ при км 402+100, като придвижването е пренасочено по път I-2 Девня – Варна и се включва в автомагистралата на пътен възел „ Слънчево “ при км 412+500. Трафикът по автомагистрала „ Черно море “ от Варна до кръстовището за кв. „ Аспарухово “ на първокласния път I-9 Варна – Бургас се реализира в двете посоки в платното за Варна.

Временната организация е поради ремонт на платното за Бургас. По основния път Добрич – Варна при разклон Любен Каравелово – разклон Новаково, от км 20+394 до км 23+199, се правят частични ремонтни действия на асфалтовата настилка. Движението се реализира в свободната лента. По пътя Кранево – Варна при км 83+100 е лимитирано придвижването на моторни транспортни средства над 10 т. Обходът е през сектора Кичево – Оброчище.

Движението по пътя Кранево – Златни пясъци – Варна от км 90+764 до км 95+403 се реализира с нараснало внимание заради ремонтни действия на асфалтовата настилка. Трафикът се реализира в свободната лента съгласно основаната организация за придвижване в период до 30 ноември. Продължават ремонтните действия по част от пътя Старо Оряхово – Гроздьово. Дейностите се реализират в секторите от км 0+000 до км 17+377 и от км 23+403 до км 41+705. От пътната организация молят за придвижване с нараснало внимание. 
/FocusNews

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР