Дъжд прекъсна мача на Григор Димитров срещу Миомир Кецманович и

...
Дъжд прекъсна мача на Григор Димитров срещу Миомир Кецманович и
Коментари Харесай

Доиграването на мача на Григор Димитров е отложено за четвъртък

Дъжд прекъсна мача на Григор Димитров против Миомир Кецманович и след тричасова пауза уредниците взеха решение борбата да се възобнови на следващия ден, тъй като дъждът не разрешава довършването на програмата през днешния ден. Гришо взе първия сет против 66-ия в света сърбин с 6:4, а при 2:1 в негова изгода във втория сет играчите се прибраха в съблекалните поради старта на дъжда.

Димитров не се усещаше оптимално в първия си мач в Монте Карло, само че пък това е “Мастърс ”-ът на клей, където има най-хубави резултати в кариерата си - един полуфинал и още три четвъртфинала, предава Спортал. 

Срещу Кецманович Гришо има една победа в предходния им мач в Акапулко през 2021-ва - самият шампионат и миналото време от този момент допускат, че няма по какъв начин да се вършат съществени изводи за идния им през днешния ден двубой.

Кецманович е номер 66 в света и отстрани първенеца от предходната седмица в Маракеш Матео Беретини, с цел да стигне до втория кръг. Специално в Монте Карло обаче това е първата му победа от 2019-а насам.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР