Дъжд от оплаквания в социалните мрежи за действието на арабин,

...
Дъжд от оплаквания в социалните мрежи за действието на арабин,
Коментари Харесай

Арабин хвърля „бял ​​прах“ в напитките на туристи на остров Миконос

Дъжд от недоволства в обществените мрежи за действието на арабин, който хвърля „ бял прахуляк “ в питиета на туристите на гръцкия остров Миконос, най-вероятно рисковото лекарство - „ Roofie “ познато като „ дата на обезчестяване “.

Инцидент в известния Beach Bar, Scorpios, на плаж Паранга, с млада туристка, която съвсем губи схващане след " белия прахуляк ", хвърлен от мъжа в питието й, не е единственият сходен случай на острова.



Според тъжба на различен екскурзиант, същото се е случило преди няколко дни в частен бар в Хора, само че причинителят не е видян. " Хвърлиха прахуляк в напитката на най-хубавия ми другар, само че не можахме да разберем кой го е направил. Заведението беше задушаващо цялостно ", сподели той.

" Roofie " или " Rohypnol " е успокоително, което работи 10 пъти повече от валиума. Успокоителното средство се предлага под формата на бяло и зелено хапче. Обичайният метод потребителите да го употребяват е или да го счупят и да смучат праха, или да пушат този прахуляк в цигари с марихуана, да го разтварят в питиета или интравенозно благодарение на спринцовка.



Една от главните аргументи, заради които " Rohypnol " е необятно употребен в случаите на изнасилвания, е, че опиатът прави жертвите неспособни да реагират, заради което е разказан като „ опиат за обезчестяване “.

Потребителите на веществото разказват резултата му върху организма като " паралитичен ". Действието на лекарството стартира след 20 до 30 минути от момента на инжектирането в тялото и може да продължи от 8 до 12 часа. В подобен миг човек доближава неспособността да реагира лежащ съвсем " неподвижен " на пода, с отворени очи, да може да следи какво се случва в близост, само че не може да реагира. Лицето изпитва загуба на мускулен надзор, комплициране, унесеност и амнезия. Рохипнолът се продава на европейските и латиноамериканските пазари като хипнотично средство, само че е нелегално в Съединени американски щати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР