Daily Mirror се включва в теста Limitless Win на Ant

...
Daily Mirror се включва в теста Limitless Win на Ant
Коментари Харесай

Ant and Dec`s Limitless Win включва Daily Mirror като ключов въпрос в новия епизод

Daily Mirror се включва в теста Limitless Win на Ant и Dec този уикенд – като основен въпрос със състезатели, които се пробват да завоюват милиони.

Шоуто се върти към безкрайна стълба за пари и състезателите губят животи, в случай че изпратят число, по-малко от правилния отговор, като броят на отнетите животи е разликата сред техния отговор и правилния. Просто не можете да надхвърлите отговора или губите играта.

В сериала на ITV на следващия ден Ant McPartlin пита: " С акуратност до сантиметър каква е височината на вестник Daily Mirror? " Докато Ant и Dec гледат, фамилната двойка, която играе играта, наречена Ellie и Paul, и двамата на 30 години, се борят да намерят верния отговор и употребяват избавително въже, с цел да открият, че хартията е по-голяма от 35 см.

Зрителите ще видят отговора в шоуто или ще могат да измерят своя образец от хартията този уикенд. Миналия месец шоуто имаше най-голямата си облага до момента - и една от най-големите в историята на английската телевизия - когато ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР