Daily Mail съобщи изявленията на Владимир Осечкин, руски дисидент и

...
Daily Mail съобщи изявленията на Владимир Осечкин, руски дисидент и
Коментари Харесай

Навални е убит?: „Всичко свърши за няколко секунди“


Daily Mail заяви изказванията на Владимир Осечкин, съветски отстъпник и правозащитник, който счита, че синините, открити по тялото на Навални, подхождат на следствията от метода на изтезанието с един удар.

" Това е остарял способ на специфичните отдели на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Те образоват оперативни служащи да убиват човек с един удар в сърцето, в централната част на тялото. Това е белегът на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ", сподели Осечкин.

Според Daily Mail Осечкин е създател на организацията " Gulagu.net ", която събира свидетелства на пандизчии и чиновници в известни съветски затвори.

Той е получил тази информация от човек, който е нает в пандиза, където е бил настанен Навални.

Осечкин твърди, че съветските управляващи са можели да убият Навални както са желали, само че не са желали да „ оставят белег върху тялото, който да води непосредствено към Путин “.

Той добави, че преди гибелта си Навални е бил заставен да прекара сред два и половина и четири часа в единична килия навън, където температурата пада до минус 27 градуса.

„ Мисля, че първо унищожиха тялото, като го държаха на студено дълго време и забавиха кръвообращението му до най-малко. И тогава става доста елементарно да убиеш някого, в границите на няколко секунди, в случай че оперативният има опит с това “, сподели Осечкин, имайки поради техниката „ един изстрел “, която не оставя улики за повода за гибелта.

Управлението на Федералната изправителна работа на Русия за Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг заяви, че Навални се е почувствал зле след разходка в наказателната колония " Полярен вълк " и е изгубил схващане, след което е умрял след несполучлива реанимация, а точният модел на гибелта е се проверяват.

Да напомним, че най-отявленият критик на Кремъл Алексей Навални беше арестуван при идването си на летище Шереметиево в Москва на 17 януари 2021 година

Преди ареста си Навални беше в Германия, където беше трансфериран през август, откакто ненадейно му прилоша по време на самолетен полет в Сибир. Лаборатории в Западна Европа заключиха, че Навални е бил токсичен с нервнопаралитично вещество от фамилията на Новичок.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР